dissabte, 8 de setembre del 2012

Una gran nit a Can Jordi

L'equip de so, per variar, no va estar a l'alçada de l'esdeveniment però això no va ser obstacle per a una nit de blues ben especial. Després de deu anys vam tornar a tocar amb en Xavi Garcia al baix. Només havíem pogut fer un assaig amb ell i, naturalment, algunes coses haurien pogut sortir millor, però les cançons en general van caminar bé.

També vam tenir la col·laboració espontània d'una noia que es diu Verónica i que va cantar un blues (molt bé) amb nosaltres. Són les coses que passen a Can Jordi.

I la nit també va ser especial perquè ahir a Can Jordi hi havia el bateria original d'Illinois Central, en Christian Roig, amb qui no tocàvem des de l'any 2002, i ahir vam fer un blues de retrobament molt emotiu amb ell.

Molta gent i molt bon ambient a Can Jordi (em sap greu no haver fet una foto des del lloc on jo cantava). Com sempre, hem d'agrair a en Vicent (i tota la gent que fa possible que Can Jordi funcioni), la seva hospitalitat i la tasca de mantenir l'encant i la màgia d'aquest lloc. The Cross Road.


Foto: Ferran Nogués

D'esquerra a adreta: Ferran Nogués, Nando Pemán, Christian Roig
Foto: Ferran Nogués

Foto: Xescu Prats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada