diumenge, 2 de setembre del 2012

Reunió amb en Xavi

El proper dia 7 tenim el nostre gran concert de divendres a Can Jordi. Serà una ocasió doblement especial perquè tornarem a tocar amb qui va ser el nostre baixista fa deu anys: el gran Xavi Garcia. Amb en Xavi vam poder fer música durant moltes nits (tot un luxe), a l'època en què ell dirigia l'Arteca, el mític local de música en directe.

En aquell temps teníem una base rítmica espectacular: en David Adán a la bateria i en Xavi al baix. Això ens proporcionava a en Nando i a mi una base prou sòlida com perquè qualsevol cosa que féssim sonés bé!

En Xavi té un coneixement musical doble: per una banda el del seu instrument (és un baixista eficaç i intuïtiu), i per alta banda té el seu saber musical basat en el llegat dels mestres del jazz de fusió dels anys 70 i 80. I això es nota. Per a una simple banda de blues, aquest coneixement era un plus.

No ha estat fàcil tornar a fer música plegats i la cosa serà una mica precipitada. En Xavi actualment s'encarrega de tirar endavant el Cafè del Jazz, a Santa Eulària. Només podrem fer un únic assaig abans del concert de divendres. Serà al Cafè del Jazz aquest dimecres.

Illinois Central, Arteca (Eivissa), 19 d'abril del 2003 - 0027

Illinois Central, Arteca (Eivissa), 19 d'abril del 2003 - 0017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada