diumenge, 23 de setembre del 2012

Una altra tarda de bon ambient i blues a can Jordi

Ara feia temps que no tocàvem a Can Jordi a la tarda i el cert és que ho trobàvem a faltar. L'ambient, el lloc, la gent, tot plegat, fa que sigui molt agradable anar-hi amb un parell de guitarres i fer algunes cançons.

A més, Can Jordi té una importància social i cultural que no em canso de remarcar. Primer com a lloc de música en viu i en petit format. En una illa on impera el chill out, els djs i les discos, els establiments que aposten per la música en viu, artesanal i autèntica, porten a terme una tasca heroica.

Però, a més, can Jordi és abans que res botiga. Botiga de botiguer. A Eivissa crec que no tant, però a Catalunya la figura del botiguer és una institució i encarna uns valors (treball, sacrifici, constància, proximitat), que són assumits com a part de la identitat d'un poble. I a can Jordi hi pots comprar la llet i el sucre, però també pots fer una copa i menjar una empanada. En una illa on les grans superfícies guanyen terreny dia dia, les botigues de tracte personalitzat, el comerç de proximitat, comencen a ser un bé preuat i escàs.

Avui a can Jordi feia una tarda molt agradable. Hi havia alguns habituals, també han vingut alguns amics i avui hi havia en Chris Salewicz, amb qui he tingut una molt agradable conversa sobre música. Tot plegat, com sempre, amb l'hospitalitat d'en Vicent i de la gent que fa funcionar can Jordi. Un plaer.

IMG_4511

IMG_4469

IMG_4617

IMG_4459

IMG_4445

IMG_4650

IMG_4765
Fotos: Laura Amengual

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada