diumenge, 8 de juliol del 2012

Gran tarda de blues a Can Jordi


Avui ha estat el segon cop que hem tocat amb n'Stefano Serra (i el primer a Can Jordi), i el cert és que la cosa ha sonat prou bé.

Durant aquesta setmana, i de casualitat, he conegut en Pere Vergés (de Flexta Negra), una llegenda del panorama musical d'Eivissa. Havíem quedat que probablement passaria per Can Jordi a tocar un blues amb nosaltres. I així ha estat! Hem fet el clàssic de Howlin' Wolf, Smokestack Lightning. La tarda ja anava prou bé, però això ha estat sensacional.

I avui per primer cop he interpretat dues cançons que sempre havia volgut tocar però mai ho havia fet: el clàssic de Percy Mayfield, Please Send Me Someone to Love (que de fet és un gospel disfressat de blues), i el Lonely Avenue, popularitzada per Ray Charles però composta per Doc Pomus. Crec que la gent s'ho ha passat molt bé.

Hi havia una parella (m'han semblat nord-americans), que ha gaudit especialment de l'actuació. Se sabien les lletres, ens han convidat a una frígola pagesa, i quan hem tocat la nostra versió accelerada de Ramblin' on My Mind, s'han aixecat de la taula i s'han posat a ballar rock and roll. Un gran moment.

Com sempre, hem d'agrair a en Vicent la seva hospitalitat, i als bons i fidels amics la seva assistència. Avui ha estat bé. Ens ho hem passat bé.



D'esquerra a dreta: Nando Pemán, Pere Vergés, Ferran Nogués.
Foto: Josep Costa



D'esquerra a dreta: Nando Pemán, Pere Vergés, Ferran Nogués, Stefano Serra.





Fotos: Neus Prats



Només he enregistrat la primera part del concert. Una llàstima perquè la segona ha estat la bona :-(

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada